Going to America!

För er som inte känner mig så heter jag alltså Lina Clausen och jag är just nu 16 år. Jag lever ett ganska vanligt svenneliv, jag bor på Lidingö som ligger utanför Stockholm. Jag har precis gått ut första året på John Bauer gymnasiet i Liljeholmen där jag gick inriktningen Sam-media. Snart kommer mitt liv att förändras helt när jag flyttar till USA  i ett heeelt långt år. Jag tänkte bara berätta lite kort om varför jag valde att åka till andra sidan jordklotet helt själv i ett år. Jag har alltid drömt om att bo i USA och gå i highschool osv som i alla tv-serier och filmer, men jag tänkte inte på att jag faktikst kunde prova på att göra det på riktigt. Förra sommaren så berättade min mamma att en gammal kompis till familjen skulle åka och det va då jag började fundera på att åka själv.
 
Jag började övertala mina föräldrar om att jag skulle få åka och sen någon gång i Augusti så bokade jag ett möte med EF. Jag valde EF för att det är en av de största och mest kända organisationerna och för att de har funnits länge så de har mycket erfarenhet. Jag fick en tid för intervju och man fick fylla i massa information om sig själv (Bara att smöra på). Efter det var det bara att vänta på att få sin placering...
 
Jag valde att inte göra nåt regionsval så jag hade kunnat hamna precis var som helst i landet. Som de flesta så hade jag hoppats på att hamna på nåt varmt ställe som Florida eller Kalifornien.
 
Jag har faktiskt redan fått min placering och jag är hur nöjd som helst! Jag fick min placering ovanligt tidigt. Jag kommer fortfarande ihåg när jag fick samtalet från EF att jag hade fått min familj, jag ville bara skrika av lycka! Om man åker med EF så är det värdfamiljen som väljer dig så det känns kul att jag blev vald så tidigt. 
 
Jag ska i alla fall bo i Ohio, jag visste absolut ingenting om Ohio innan jag fick min placering det. Jag kommer att bo hos familjen Elliot som har 5 st familjemedlammar plus en hund och en katt. Familjen består av Pappan Steven, mamma Michelle och sen barnen Darian (som är lika gammal som mig), och två yngre systrar Delaney och Allison. Familjen verkar hur gulliga som helst! 
 

Det är inte lätt när det är svårt...

Jag är helt ny vad det gäller det här med att blogga och göra designen på bloggen så ni får ha lite tålamod med mig. Jag har i alla fall lyckats byta backgrunden, det är ju alltid nåt! Ska försöka fixa lite mer grejer när jag har lyckats lista ut vad alla dessa koder betyder...

Inte långt kvar nu

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0