Long time no see

Har aldrig tid att blogga längre som ni är ganska vana vid nu. Berättar bara jättekort vad jag gjorde förra helgen. Va på en symfoni för första gången, hade förväntat mig att det skulle va rätt tråikgt och gissa vad? jag hade rätt. Obekväma stolar och väldigt tråkig musik, tror det va Mozart. Inget att rekomendera om ni gillar bra musik. Det va nog det enda intressanta som hände förra helgen som jag kan komma ihåg.
 
Den här helgen har bestått av plugg, mera plugg, bio(såg Identity theif, vet inte om den går på bio än i Sverige) och mysa med valpen. Skälet till att jag har så mycket plugg är att om en vecka så lämnar jag det ostadiga vintervädret här i Ohio och åker till FLORIDA!!! Kommer att va i Orlando i en vecka med EF och andra utbytesstudenter och sen kommer vfamiljen ner dit i slutet av veckan och så är jag kvar där ännu en vecka med dom. Har sett fram emot den här resan typ hela året och nu är det inte alls långt kvar. Vi kommer att åka till nästan alla Nöjesfält, vattenparker och parker i Orlando och vi kommer åka till en outlet, en strand och nån gammal stad. Veckan när vfamiljen är där blir det mest sol och bad.
 
Ska bli så skönt att slippa skolan och träning i 2 veckor. Eftersom att jag missar en vecka i skolan innan Spring Break så måste jag ta igen allt som jag missar i läxor och prov den här veckan PLUS läxor och prov för den här veckan. Den här veckan så börjar dessutom riktiga track säsongen så nu kan man inte skippa träningar om man känner för det. Som tur är så kommer jag att ha 2 hour delay varje morgon för att dom yngre highschool eleverna tar OGTs på mornarna som är som våra nationella prov i Sverige. 
 
 
Vädret just nu i Florida, duger helt klart för mig! 

Svårt att ta lite kritik

Vet att det har varit ganska dött här på bloggen den senaste tiden. Berättar imorn eller senare vad som har hänt här den senaste tiden och vad jag ska göra om lite mindre än 2 veckor.

I alla fall idag när jag kom hem från skolan så fick jag höra från Delaney att några lärare hade pratat om mig och min åsikt om läxor som en tjej hade citerat i skoltidningen. Hon sa inte att det skulle hamna i tidningen så jag tänkte ju såklart inte på att folk kunde bli upprörda av min åsikt vilket dom tydligen blev, dom kan tydligen inte hantera lite kritik. Aja jag kunde inte bry mig mindre va ju bara ärlig. Här är min omtalade skandalösa kommentar:


RSS 2.0