Track meet och shopping

I fredags gjorde jag inte så mycket på min lediga dag, njöt bara av att slippa skolan. På kvällen hade jag min andra track meet i Defiance College. Jag sprang stafett med 3 andra tjejer, då springer alla 800 meter var. Vi tävlade bara mot ett annat lag och tyvärr så förlorade vi men jag fick en ny bästa tid 2:46. Min tränare räknar med att jag ska springa på runt 2:30 när riktiga track säsongen börjar. Han hoppas nämligen att vi ska gå till State (det högsta man kan tävla i) i år, vilket vår skola inte har gjort på typ 50 år. Det skulle ju va jätte kul om dom gjorde det i år, det enda året jag är här, och om jag dessutom får va en av dom 4 som är med och tävlar. 
 
Jag tävlade även i 800 meter induviduellt och det gick så mycket bättre den här gången än förra tävlingen, jag kom nämligen 2a av typ 8 personer. Före mig va en tjej från min skola så det gjorde inte så mycket att jag kom efter henne. 
 
Idag så är det hockeymatch som gäller, vi ska åka till Detroit (som tar runt 3 timmar) och kolla när deras Detroit Red WIngs spelar mot Vancouver. Kommer att ta upp hela söndan, vi kommer va hemma runt 12 ikväll. 
 
F.v Keisha, Megan, Nathalie, Sydney, Heidi, me and Payton 
 
 
Jag före mitt lopp
 
Får stafettpinnen 
 
 
 
 

Ingen skola = Freeedom

Skolan blev inställd idag IGEN! Blev en väldigt kort och skön skolvecka med bara 3 dagar. Om dom ställer in skolan en dag till så måste vi ta igen missade skoltimmar online, och om vi missar 3 dagar till så lägger dom till skoldagar innan sommarlovet, så nu får vädret lugna ner sig lite. 
 
Har inte hänt så mycket spännande på senaste tiden, förra helgen så var jag och Delaney tvugna att sova över hos deras farmor i Edgerton för att Steven och Michelle skulle bort över helgen. Som tur var så va deras kusin där som är lika gammal som mig och som har bil så det blev en liten sväng till Subway och sen glass. Sen var det sista basketmatchen för säsongen också i skolan som jag gick och kollade på och vi vann, bra avslut på säsongen!
 
En lite kul grej som hände i veckan är att min fotolärare ska ställa ut ett av mina foton jag tog kameran med film, i en fototävling. Förväntar mig inte att vinna nåt men det är kul att ens få vara med i tävlingen. 
 
Det enda som står på schemat idag är en track meet ikväll om inte den också blir inställd pga vädret. Om det nu blir en track meet så ska jag tävla i 800 meter och sen 800 meter stafett när man är 4 personer i ett lag. Dom vill att jag ska va den sista personen och ni anar inte hur seriöst dom tar sport här i USA så jag känner att jag har värsta pressen på mig när det är jag som kommer att avgöra loppet. 
 
Bilder från veckan: 
 
Lucy
 
 
Hon är ingen oskyldig liten valp längre 
 
Skolans maskot 
 
Skolans stoltheter- Varsity laget kommer in på plan
 
Jag och Hannah (som är rektorns dotter) på basketmatchen 

Happy valentines day!

En dag sen men glad all hjärtans dag. Hoppas att ni alla hade en mysig dag med era nära och kära. Här går dom verkligen all out med presenter, i skolan igår så var det ballonger överallt som killar hade köpt till sina flickvänner och jag hörde tjejer jämföra hela dan vad de fick och vem som fick mest presenter. Det va en kille som hade gjort en gigantisk skylt som det stod:" will you be my valentine?" på. Han höll upp den på lunchen inför hela skolan så förhoppningsvis så sa tjejen ja, annars så blir det ju lite stelt.

Min vfamilj va gullig och gav mig en låda med lindt chockad och deras farmor och farfar gav alla choklad och lite annat, men på nåt konstigt sett så lyckades en av hundarna ta sig in i en låda och ta ut chokladen som låg på ett bord och äta upp den. Så jag hann inte ens smaka den.

Idag så är jag ledig och har inte nåra planer för dagen, tänkte ta igen på lite tv-serier.


I finally found you

Ligger lite efter med bloggandet så börjar från början med helgen. Helgens händelser bestod av shopping i Fort Wayne i fredags när skolan blev inställd, sen mer shopping i Toledo  i lördags. Hittade lite fina kläder som va på rea men framför allt så hittade jag min promdress!! Trodde att jag skulle behöva spendera en hel helg för att hitta en duglig klänning bland allra glittriga och neonfärgade klänningar som dom har att erbjuda här men sen så hittade jag en och bara köpte den sådär lite spontant utan att tänka så mycket, den går inte att lämna tillbaka heller så nu är det den klänning som gäller. Insåg att jag inte skulle ha så många andra helger att gå och kolla på klänningar så den här klänningen blev det: 
 
Tadaaa! Lite oväntat färg kanske men ville inte va tråkig och ha en svart eller vit klänning.
 
Sen vidare till veckan, har inte hänt så mycket speciellt den här veckan förrutom att jag trodde att jag hade brutit ett finger IGEN. Bröt mitt långfinger för 2 år sen. Så igår så lyfte jag vikter på min trackträning och jag och en annan tjej gjorde en övning med hantlar, så när hon skulle lyfta ner armen så lyfte jag upp min och så var mitt finger i mitten och blev klämt emellan. Det blev helt svullet och började blöda lite, men ingen allvarlig skada. 
 
Har bara en dag kvar i skolan den här veckan och sen väntar en 4 dagars helg. Kanske ska till en trackmeet på lördag annars så vet jag inte ännu.
 
Nu ska jag snart iväg och klippa mig, har inte så mycket mer att berätta så ha det så bra!! 

Vi drar till fjällen fest hela kvällen

Nu är det kanske dags att uppdatera bloggen igen efter en och en halv vecka. Skidresan som jag va på med EF i Michigan för 2 helger sen blev jätte lyckad även fast jag egentligen inte såg fram emot den. Vi va 18 st personer sammanlagt, 5 utbytesstudenter och 13 Amerikanare. Delade rum med en norsk och en dansk tjej som båda va hur trevliga och sköna som helst. När vi pratade så blev det en konstig blanding mellan norska, svenska, danska och engelska men vi förstod varandra till största delen i alla fall. 
 
Bilder från helgen i Michigan: 
Bild från google- Glömde ta bilder från backen
 
Mette från Dankmark
 
Cathrine från Norge
 
Chillar på hotellet och läser bibeln 
 
The girlssss
 
Jag och Mette
 
Jag och Cathrine
 
Mette ramlade- Första gången hon åkte skidor
 
 
Nåra av Amerikanarna
 
Hotellet som såg ut lite som ett slott- Dom hade ett äventyr bad och massa spelmaskiner och grejer

Home sweet home

Har haft en super mysig helg i Mt Holly, Michigan fast med alldeles för lite sömn så jag berättar om helgens händelser imorn eller nåt när jag har lite mer energi. Bilder kommer också imorn  om jag lyckades få nån bra. Det har snöat hela helgen så det är stor chans för 2 hour delay imorn eller så kanske skolan tillochmed bli inställd, bara att hoppas!
 
Planerna för resten av min kväll är att duscha och sen soooova!!! Ha en fantastisk dag kära läsare. 
 
Bild från google av en av backarna
 
 
 

Mt Holly

Vaknade kl 5:30 idag för att göra mig i ordning för min skidresa. Ska åka med EF till Mt Holly, Michigan och åka skidor hela dan idag och sen sova över en natt och på söndag så ska vill till outlets och shoppa.

Det är svårt att va taggad för nåt när klockan är 6:30 på en lördag morgon men det kommer säkert bli kul.


I'm coming home

Fick ett brev från EF i tisdags angående min hemresa i juni. Kommer åka hem den 15e juni, bara lite mer än 4 månader. Hur sjukt är inte det?

Kommer bli så konstigt att komma hem när man har vant sig vid att bo här och lärt känna så många nya människor. Jag ser faktiskt lite fram emot att komma hem ändå.

Min (svenska) familj kommer att komma hit veckan innan jag slutar skolan och kolla på min graduation och sen åker vi till New York, Toronto, Nigara fallen, nån annanstans och sen North Carolina där min vfamilj hyr ett hus. Ser jätte mycket fram emot det!


RSS 2.0